Aanmelden

U kunt zich via onderstaand contactformulier bij mij aanmelden. Ik zal doorgaans binnen enkele dagen een reactie sturen (soms komt dit helaas in uw spam-box terecht, dus controleert u die vooral). Tenslotte kunt u mij natuurlijk bellen. In dat geval is de kans groot dat u mijn voicemail treft; spreekt u deze vooral in, dan bel ik op een later moment terug.

Vervolgens zullen wij een telefonisch contact plannen om enkele zaken rond uw aanmelding door te nemen en zodat ik u meer informatie kan verschaffen over (de voorwaarden van) therapie bij mij, voordat we een face-to-face kennismakingsgesprek plannen. In sommige gevallen kan blijken dat u bij mij niet aan het juiste adres bent en bespreek ik dat direct met u.

Indien in of na het kennismakingsgesprek blijkt dat u bij mij geen therapie wilt of kunt starten, breng ik geen kosten voor dat gesprek bij u in rekening. Dit kan bijv. het geval zijn als u bij mij geen klik ervaart of als wij tezamen tot de conclusie komen dat u toch beter bij een andere hulpverlener of instelling terecht kunt voor uw problemen. Indien wij na het kennismakingsgesprek een therapietraject opstarten, zal dat gesprek meegenomen worden in de berekening van de totaalfactuur.

Elke psychotherapie start met een of meer oriënterende gesprekken, waarna we een behandelplan bespreken waarin therapiedoelen en -werkwijze zijn vastgesteld. Bij de bespreking van het behandelplan zullen we ook afspraken maken over lengte van de therapie, frequentie van gesprekken, afzeggingen, betaling et cetera.

Indien u de kosten van de psychotherapie (deels) vergoed wilt krijgen door uw verzekering, heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig voor Gespecialiseerde GGZ. Een verwijsbrief van een bedrijfsarts of medisch specialist zoals een psychiater voldoet ook. Leest u tevoren de informatie onder Kosten goed door voor uitleg over de kosten en (gedeeltelijke) vergoeding van psychotherapie.

Nota bene

De praktijk zal vanaf juli 2024 gesloten zijn vanwege een geplande sabbatical van minimaal zes tot maximaal twaalf maanden. Alle lopende trajecten zullen om die reden eind juni worden afgerond. Houdt u er dus rekening mee dat een nog te starten therapietraject in de tijd beperkt zal zijn.

Contactformulier

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Ik heb de informatie op deze website over de kosten en vergoeding van therapie gelezen.

  Ik ga akkoord met verzending van deze gegevens.